martes, 8 de diciembre de 2015

I TORNEIG ANTIRACISTA DE TARRAGONA

El dissabte dia 28 es va dur a terme el I Torneig Antiracista de Tarragona, en concret a les pistes del parc Francolí. Aquest torneig s’inicià a les 11:30 del matí i comptà amb la participació de cinc equips. Es va realitzar una lligueta en la qual tots els equips van competir entre ells, realitzant dues parts de deu minuts per partit. L’últim equip va quedar desclassificat, així que els altres quatre van arribar a la semifinal. Aquesta va ser molt emocionant, on finalment van quedar com a guanyadors Barrikada Ponent. 

Vam comptar amb una carpa amb entrepans i begudes, fet que va permetre que diferents persones del parc o que estaven de pas s’apropessin a demanar, preguntar, gaudir dels partits i fins i tot de participar d’aquests. 

Finalment, el torneig va acabar vora les 17 hores. Volem agrair la participació als diferents equips que es van apropar i a les persones que van col·laborar per a dur a terme aquest torneig.

Tot i ser el primer torneig, que es realitza en aquest format a Tarragona, ens emportem una bona experiència i volem anunciar que pròximament en realitzarem més i us animem a què participeu.









Equips finalistes: 

Guanyadors:

No hay comentarios:

Publicar un comentario