domingo, 18 de octubre de 2015

CRÒNICA 11 DE SETEMBRE


El passat 11 de setembre, durat la diada nacional de Catalunya, el PML (RC) va participar en la coordinadora 11 de Setembre. 

Aquesta participació implicà la col·locació d’una parada des del matí fins al mig dia a la Part Alta de Tarragona un espai molt concorregut on s’hi realitzen diferents activitats. La parada comptava amb material propi com revistes, samarretes i engantxines. També vam voler fer visibles diversos casos de repressió per part de l’estat com el cas del Sergi i els Brigadistes Internacionals.

    



Durant la tarda vam assistir a la manifestació que es realitzà a Reus, aquesta començà a les 19:30h i va recórrer els carrers de Reus sense gaire implicació dels participants. 

El PML (RC) vam realitzar el nostre propi bloc amb consignes de classe, per desmarcar-nos del típic xovinisme que predomina en aquestes ocasions i també de la poca empremta que s’estava deixant per part d’altres organitzacions. 

Volem afegir la nostra crítica a aquesta manifestació força buida de contingut de classe i molt enfocada de cara a les eleccions, quelcom que és veia sense dificultat i que per a nosaltres com a marxistes leninistes ens veiem en l’obligació a destacar com a fet negatiu. Ja que com hem dit en múltiples ocasions, les eleccions són el termòmetre de maduresa de la classe obrera, res més en el sistema actual. Les eleccions mai faran trontollar les estructures del capitalisme. El fet de que moltes organitzacions i partits enfoquin el seu treball únicament de cara a les eleccions burgeses, tot i aplicar-se cert folklore revolucionari, és l’evidència de la seva deriva reformista i la seva manca de contingut revolucionari. 



LA LLUITA DE CLASSES L’ÚNIC CAMÍ CAP A LA LLIBERTAT!

No hay comentarios:

Publicar un comentario